De Troubadour Harpen in Wehl


Loop eens binnen in de harpwinkel om op uw gemak door bladmuziek te bladeren of harpen uit te proberen, wij hebben altijd 30 tot 40 harpen op voorraad in de winkel staan.


U bent van harte welkom om langs te komen. Om er voor te zorgen dat wij u de tijd kunnen geven die u nodig heeft voor advies over een nieuwe harp, het uitproberen van bladmuziek of het kopen van snaren werken wij uitsluitend op afspraak. Dit is mogelijk doordeweeks en op zaterdag ochtend.


Wij zijn dé specialist op het gebied van Amerikaanse hakenharpen, onder andere met bijzondere decoraties en zeer uiteenlopende typen klanken. Van warme concertharpen met darmsnaren tot sprankelende Keltische harpen met carbonsnaren. U kunt bij ons terecht voor werkelijk alle maten hakenharpen, ook wel bekend als de Keltische harp, folkharp, klepjesharp of lever harp.


Of u nu op zoek bent naar een mooie, goed klinkende troubadour harp, een grotere  Keltische harp, of een klassieke concertmodel haken harp met uitgebouwde klankkast.


Ook verkopen wij occasion harpen, bladmuziek, materialen voor harptherapie en snaren. Daarnaast doen wij onderhoud en reparatie aan pedaal- en hakenharpen, zoals het opnieuw besnaren, intoneren, bevilten van pedalen en het herstellen van scheuren en beschadigingen.


Wij doen ons best om regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toe te voegen, waaronder nieuwe modellen harpen, harpen van andere merken en nieuwe bladmuziek. Neem dus vooral regelmatig een kijkje op de website.


- © De Troubadour Harpen - laatste update: 30 maart 2024 -

 

NIEUWS:


Reparatie en onderhoud:


De Troubadour harpen is officieel erkend servicepunt voor uw Camac hakenharp. Ook voor alle andere merken harpen bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen omtrent onderhoud, reparatie en revisie aan uw harp. Voor zowel pedaalharpen als hakenharpen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige harptechnicus staat voor u klaar.

Heeft u een antieke Erard of Naderman? In samenwerking met de gerenommeerde Michael Parfett Conservation Studio uit Londen kunnen wij zorgdragen voor vakkundige restauratie en reparatie van antieke pedaal- en hakenharpen. Zie ook onze Reparatie pagina.


Service nieuws:

                                   

- Heeft u geen auto tot uw beschikking, of is transport

van uw harp lastig voor u? U kunt een afspraak maken om uw hakenharp bij u thuis door onze eigen reparateur te laten nakijken, intoneren en indien mogelijk ter plekke te laten repareren. Voor grotere reparaties kunnen wij ook het transport van en naar ons harpatelier voor u verzorgen!


- Heeft u zelf geen vervoer, of schikt het niet om uw zojuist gekochte harp mee te nemen? Wij bieden ook de mogelijkheid om uw nieuwe harp thuis te bezorgen!


Harples:


U kunt zich bij ons opgeven voor harplessen van Marije Groen.

Marije is een enthousiaste harpiste die veel met kinderen en beginners werkt. Zij geeft les in onze winkel in Wehl.

Zie voor meer informatie de pagina “Leer harp spelen!”

                                   


Harp EHBO workshop

Wat te doen als er geen technicus in de buurt is?
Wilt u met meer vertrouwen met uw harp leren omgaan? Het is een kwestie van dúrven.


In deze workshop zult u onder leiding van onze technicus Michel allerlei trucs leren en advies krijgen over problemen waar je als harpist tegenaan kunt lopen en die niet kunnen wachten tot de volgende servicebeurt.

Van het vervangen van een snaar tot het zelf oplossen van nare bijgeluiden. Een haakje werkt niet goed? Michel leert je wat je er aan kunt doen...


houd de workshop pagina in de gaten voor de volgende data en locaties!


-§-


Meldt u ook aan voor onze nieuwsbrief!


Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent workshops, nieuwe producten en alles wat er speelt? Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief:


Aanmelden voor de nieuwsbrief van De Troubadour Harpen


-§-

 

ONZE REPARATEUR LEERT BIJ...


Michel is momenteel op bezoek bij Triplett Harps in Californië, waar hij nog meer kennis zal vergaren en extra ervaring op gaat doen over de prachtige harpen die hier gemaakt worden. Dit om ervoor te zorgen dat wij u de beste service en zorg voor uw harp kunnen bieden!


Hierdoor kunnen wij alleen op dit moment helaas even geen reparaties voor u uitvoeren. Waar nodig zal Michel wel per mail beschikbaar zijn, dus heeft u een technische vraag, stel deze dan via info@detroubadourharpen.nl en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.

En mocht een bezoek noodzakelijk zijn dan plannen we die graag met u in voor wanneer Michel weer terug is van zijn reis.
- § -


Double-strung: twee keer zoveel snaren, twee keer zoveel plezier!
Sinds kort hebben wij een prachtige Double-strung harp van Rees Harps in de winkel staan. De Shaylee heeft niet één maar twee rijen snaren naast elkaar! Dus 60 snaren in plaats van 30; dubbel zo veel speelplezier!!!

Kom nu proberen!


Ook verkrijgbaar van Rees Harps: de Morgane Meghan Double-strung (2x27 snaren) en de Mariposa Double-strung met 68 snaren (2x34)!


- § -


Meldt u ook aan voor onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van alle nieuwtjes, aanbiedingen en speciale extra’s!
- § -

 

wij maken uw (harp)droom werkelijkheid!

Welkom bij De Troubadour Harpen


Van 18 april t/m 12 mei zijn wij wegens vakantie geslotenContact.html