De Troubadour Harpen in Wehl


Loop eens binnen in de harpwinkel om op uw gemak door bladmuziek te bladeren of harpen uit te proberen, wij hebben altijd 30 tot 40 harpen op voorraad in de winkel staan.


Op iedere zaterdag staat de deur van 10.00 uur tot 13.00 uur open, natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een afspraak te maken voor advies over een nieuwe harp, het uitproberen van bladmuziek of het kopen van snaren. Dit is mogelijk doordeweeks, zowel overdag als ‘s avonds .


Wij zijn dé specialist op het gebied van Amerikaanse hakenharpen, onder andere met bijzondere decoraties en zeer uiteenlopende typen klanken. Van warme concertharpen met darmsnaren tot sprankelende Keltische harpen met carbonsnaren. U kunt bij ons terecht voor werkelijk alle maten hakenharpen, ook wel bekend als de Keltische harp, folkharp, klepjesharp of lever harp.


Of u nu op zoek bent naar een mooie, goed klinkende troubadour harp, een grotere  Keltische harp, of een klassieke concertmodel haken harp met uitgebouwde klankkast.


Ook verkopen wij occasion harpen, bladmuziek, materialen voor harptherapie en snaren. Daarnaast doen wij onderhoud en reparatie aan pedaal- en hakenharpen, zoals het opnieuw besnaren, intoneren, bevilten van pedalen en het herstellen van scheuren en beschadigingen.


Wij doen ons best om regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toe te voegen, waaronder nieuwe modellen harpen, harpen van andere merken en nieuwe bladmuziek. Neem dus vooral regelmatig een kijkje op de website.


- © De Troubadour Harpen - laatste update: 22 november 2021 -

 

NIEUWS:


Reparatie en onderhoud:


De Troubadour harpen is officieel erkend servicepunt voor uw Camac hakenharp. Ook voor alle andere merken harpen bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen omtrent onderhoud, reparatie en revisie aan uw harp. Voor zowel pedaalharpen als hakenharpen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige harptechnicus staat voor u klaar.

Heeft u een antieke Erard of Naderman? In samenwerking met de gerenommeerde Michael Parfett Conservation Studio uit Londen kunnen wij zorgdragen voor vakkundige restauratie en reparatie van antieke pedaal- en hakenharpen. Zie ook onze Reparatie pagina.


Service nieuws:

                                   

- Heeft u geen auto tot uw beschikking, of is transport

van uw harp lastig voor u? U kunt een afspraak maken om uw hakenharp bij u thuis door onze eigen reparateur te laten nakijken, intoneren en indien mogelijk ter plekke te laten repareren. Voor grotere reparaties kunnen wij ook het transport van en naar ons harpatelier voor u verzorgen!


- Heeft u zelf geen vervoer, of schikt het niet om uw zojuist gekochte harp mee te nemen? Wij bieden ook de mogelijkheid om uw nieuwe harp thuis te bezorgen!


Harples:


U kunt zich bij ons opgeven voor harplessen van Marije Groen en Jan Jonker C.T.H.P.

“HarpJan” geeft les in Delft en op diverse andere plekken in het land. Hij geeft zowel reguliere harples, toegespitst op de wensen van iedere individuele leerling, als harples gericht op de harptherapie en de IHTP opleiding.

Marije is een enthousiaste harpiste die veel met kinderen en beginners werkt. Zij geeft les in onze winkel in Wehl.

Zie voor meer informatie de pagina “Leer harp spelen!”

                                   

Wanneer is uw harp het laatst nagekeken? 
Kom nu langs of meldt u aan voor de servicedagen!Onderhoud_%26_Reparatie.html


Harp EHBO workshop

Wat te doen als er geen technicus in de buurt is?
Wilt u met meer vertrouwen met uw harp leren omgaan? Het is een kwestie van dúrven.


In deze workshop zult u onder leiding van onze technicus Michel allerlei trucs leren en advies krijgen over problemen waar je als harpist tegenaan kunt lopen en die niet kunnen wachten tot de volgende servicebeurt.

Van het vervangen van een snaar tot het zelf oplossen van nare bijgeluiden. Een haakje werkt niet goed? Michel leert je wat je er aan kunt doen...


houd de workshop pagina in de gaten voor de volgende data en locaties!


-§-


Meldt u ook aan voor onze nieuwsbrief!


Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent workshops, nieuwe producten en alles wat er speelt? Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief:


Aanmelden voor de nieuwsbrief van De Troubadour Harpen


-§-

 

Nieuw Binnen

Een gloednieuwe lijn Caerleon harpen!


Net nieuw binnen: prachtige en betaalbare Caerleon harpen met 27 tot zelfs 38 snaren.

Én een gloednieuwe draagbare, 26-snarige Caerleon harp. Binnenkort meer details, dus houd de website en onze nieuwsbrief in de gaten!
- § -


Meldt u ook aan voor onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van alle nieuwtjes, aanbiedingen en speciale extra’s!
- § -


NIEUW van Blevins Harps!


De Featherlight 26!In samenwerking met Blevins Harps hebben wij een nieuwe harp ontwikkeld. Nu beschikbaar in onze winkel! Een nieuwe, super lichte therapieharp, met een prachtige klank!

Doordat deze harp volledig uit hout is gemaakt zonder toevoegingen van carbonvezel blijft de unieke, natuurlijke klank van het hout bewaard, en dit tegen een hele aantrekkelijke prijs!

Klik hier voor een review van deze harp.


En ook:


De “LeStand” door Blevins!Een unieke UNIVERSELE (!) speelstandaard die past op vele schootharpen. Licht in gewicht en door de demontabele poot makkelijk mee te nemen!


- § -

 

wij maken uw (harp)droom werkelijkheid!

Welkom bij De Troubadour Harpen