Harpspelen is leuk en lang niet zo moeilijk als het lijkt!

Op deze pagina vindt u verschillende boeken en methodes om harp

te leren spelen. Zowel methoden voor zelfstudie, als boeken die

door veel harpdocenten worden gebruikt.


Het Troubadour-startpakket, inclusief harp,

om direct met het leren spelen van de harp aan de slag te gaan.

Heldere lessen per boek met begeleidende DVD zorgen ervoor

dat u binnen korte tijd al veel verschillende nummers kunt spelen!


Heeft u liever harples met begeleiding van een docent, raadpleeg dan het overzicht onderaan deze pagina of neem les bij één van de docenten in onze winkel.


Harples in de winkel:

U kunt zich ook opgeven voor harplessen bij ons in de winkel. Wij werken samen met

Jan Jonker C.T.H.P.: “HarpJan” geeft inmiddels op een nieuwe locatie in Delft les en geeft zowel reguliere harples, toegespitst op de wensen van iedere individuele leerling, als harples gericht op de harptherapie en de IHTP opleiding.


In onze winkel in Wehl wordt eens in de twee weken les gegeven door Marije. Zij geeft les aan met name kinderen en beginnende volwassenen. Informeer hier naar de mogelijkheden.


Bent u op zoek naar een docent bij u in de buurt? Klik dan op onderstaande link voor een overzicht van harpdocenten, geordend per provincie:


OVERZICHT HARPDOCENTENhttps://www.detroubadourharpen.nl/harpen/Workshops_downloads_files/Overzicht%20Harpdocenten.pdf


Ziet u dat er iemand aan deze lijst ontbreekt? Laat het ons dan weten, dan kunnen wij deze docent(e) toevoegen.Een klein stukje van en over Jan:


  1. -Jan Jonker: “De meesten noemen me HarpJan en officieel is het Jan Jonker C.T.H.P. De harp vergezelt me bijna m’n hele leven tot op de dag van vandaag. (Harpstudie Amsterdam 1974). Ik speel alweer 14 jaar in het Renaissance Ensemble “El Fuego” en een flink aantal jaren met de harp als ‘leader of the band” in “Quintteto Piccola Mancanza”. In 2009 ben ik afgestudeerd als Harp Therapeut in de USA, waar ik de opleiding heb gevolgd. Een vak waarbij improviseren centraal staat. Daarvoor heb ik 27 jaar gewerkt voor Radio & Televisie als consultant Music & Sound.
 

Leer harp spelen!

LET OP!  Onderstaande prijzen zijn geldig voor alle bladmuziek welke uit voorraad geleverd wordt.

Als gevolg van de huidige ontwikkelingen in de dollarkoers kunnen wij helaas genoodzaakt zijn de prijzen bij nieuw bestelde artikelen te wijzigen.