Een harp huren

Om op een voordelige wijze uit te proberen of het harpspelen iets voor u of uw kind is, biedt De Troubadour Harpen u de mogelijkheid om een harp te huren.


De aanschaf van een nieuwe harp is toch een flinke investering, zeker als u er nog niet zeker van bent of de harp iets “blijvends” is. In dat geval is huren voor u misschien een goed alternatief, vooral omdat u binnen zes maanden uw volledig betaalde huurbedrag retour

krijgt als u besluit om toch een harp aan te schaffen!


Huurharpen

Op dit moment kunt u per kwartaal de volgende harpen huren (prijzen incl. 21% BTW):

  1. -Harpsicle, 26 snaren, C en F of C, F en B haakjes, huur €27,50 per maand

  2. -Harpsicle, Fullsicle 26 snaren, huur v.a. €29,50 per maand

  3. -Camac Bardic 27, 27 snaren (nylon), huur €32,50 per maand

  4. -Caerleon Elaine 27, 27 snaren (nylon), huur €32,50 per maand

  5. -Caerleon Elaine 34, 34 snaren (nylon), huur €45,- per maand

  6. -Camac Telenn 34, 34 snaren (darm), huur €50,- per maand


Voor het huren van een harp wordt eenmalig €25,- administratiekosten in rekening gebracht. U betaalt voor het huren van de harp wel een borgbedrag van ca. 10-20% van de aanschafwaarde van de gehuurde harp. Dit bedrag krijgt u uiteraard terug wanneer u de harp zonder beschadigingen en in goede conditie weer inlevert.

De maximale huurtermijn bedraagt twee jaar, u betaalt per kwartaal.


Kopen van een harp binnen zes maanden

Besluit u binnen zes maanden dat u liever een harp wilt kopen in plaats van huren, dan willen wij u daarin graag tegemoet komen. Wij brengen in dat geval uw reeds betaalde huur in mindering op de aanschafprijs van een nieuwe harp. Deze nieuwe harp mag iedere harp in de winkel, of op bestelling zijn. U hoeft dus niet de harp te kopen die u huurt. U betaalt in totaal dan alleen de verkoopprijs van de harp, plus de administratiekosten van 25 euro. De huurperiode zelf heeft u in dat geval niets gekost.


Wilt u meer informatie over het huren van een harp, neem dan contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.