Contact en openingstijden

Wilt u meer informatie over harpen, harplessen of een keer een harp uitproberen? Neem dan contact met ons op! Voor alle algemene vragen kunt u ons bellen op nummer: 06-24684863 (gelieve geen Whatsapp berichten te sturen!) of mailen naar info@detroubadourharpen.nl.


Wij zijn op afspraak geopend. U kunt bij ons doordeweeks zowel overdag als ‘s avonds een afspraak maken. Op zaterdag zijn wij op afspraak geopend tussen 10 en 13 uur. Zo bent u verzekerd van 100% aandacht van ons en kunt u op uw gemak een aantal harpen uitproberen.


Telefonisch kunt u ons bereiken op werkdagen tussen 9:30 en 17:00 en op zaterdag van 10 tot 13 uur. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat wij de telefoon niet kunnen aannemen, wij zijn dan met een klant bezig of op locatie aan het werk. Probeert u het in dat geval later nog eens, of stuur een e-mail. Alvast bedankt!

Lekker op uw gemak bladmuziek bekijken (voel u vrij om de muziek uit te proberen, er staan harpen genoeg) of voor vakkundig advies bij de aankoop van een harp.

Voel u vrij om een afspraak te maken voor een ontspannen bezoek om eens rond te kijken en harpen uit te proberen. Ook het volgen van harples in de winkel is mogelijk!


Harpcentrum Wehl (dicht bij Arnhem, Doetinchem en de Duitse grens)

op enkele minuten van de snelweg en tevens per trein bereikbaar!


(Google)

Grotestraat 21

7031 AG, Wehl

tel.: +31 (0)6-24684863 (Whatsapp berichten worden niet gelezen, stuurt u svp een e-mail!)

email: info@detroubadourharpen.nl


In onze showroom in Wehl vindt u het meest uitgebreide assortiment aan hakenharpen. Van klein tot groot, nieuw en gebruikt. Daarnaast vindt u hier een ruime keuze aan bladmuziek, accessoires en ook een uitgebreid assortiment leuke harp gerelateerde “goodies” en cadeauartikelen.

Wij zijn op afspraak geopend op maandag tot en met zaterdag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De winkel in Wehl ligt op drie minuten van de snelweg A18 en op slechts 5 minuten lopen van het station en u kunt gratis voor de deur parkeren.U kunt in Wehl met PIN betalen.


Zoetermeer

In samenwerking met harpiste Sophie van Dijk hebben wij een verhuurlocatie in Zoetermeer! Hier vindt u diverse typen huurharpen. Er is geen showroom op deze locatie. Neem contact op met Sophie voor meer details of het maken van een afspraak als u geïnteresseerd bent in het huren van een harp (of harples natuurlijk!).Op onze locatie in Zoetermeer kunt u alleen met PIN betalen!!!


Beetsterzwaag / Zoetermeer / ... (ook bij u op locatie?)

Hier hebben wij een servicepunt (dus géén verkoop)! Op deze locaties zijn wij op vooraf aangekondigde data aanwezig voor onderhoud aan uw harp. Meer weten over de eerstvolgende servicedata of wilt u dat onze reparateur bij u thuis langs komt? Neem contact op met onze vestiging in Wehl via info@detroubadourharpen.nl of per telefoon: +31 (0)6-24684863.

 

Servicepunten!

Diverse locaties door het land! Misschien ook bij u? Neem contact met ons op voor de servicedata.

@: info@detroubadourharpen.nl

Wehl

Harpcentrum Wehl

* verkoop van harpen, accessoires,    cadeauartikelen en bladmuziek

* verhuur van harpen

* reparatieatelier

* leslocatie

Grotestraat 21

7031 AG, Wehl

tel. +31 (0)6-24684863 (NB: gelieve géén Whatsapp berichten te sturen, stuurt u svp een e-mail!)

@: info@detroubadourharpen.nl

Wij werken uitsluitend op afspraak

Uw bezoek en corona:

U bent weer van harte welkom in onze showroom. Corona domineert niet meer het dagelijks leven, maar toch is het virus niet weg. Daarom vragen wij u om vooraf een afspraak te maken zo veel mogelijk de afstands- en hygiëne maatregelen in acht te nemen. Zo kunnen wij u alle aandacht geven en blijft het winkelen veilig.

Wij verwelkomen u graag weer in onze winkel!

Verhuurpunt Zoetermeer

  1. *verhuur van harpen

Neem rechtstreeks contact op met Sophie:

tel. +31 (0)6-20985044

@: sophie@detroubadourharpen.nl