Contact en openingstijden

Wilt u meer informatie over harpen, harplessen of een keer een harp uitproberen? Neem dan contact met ons op! Voor alle algemene vragen kunt u ons bellen op nummer: 06-24684863 (gelieve geen Whatsapp berichten te sturen!) of mailen naar info@detroubadourharpen.nl.


Wij zijn op afspraak geopend. U kunt bij ons doordeweeks zowel overdag als ‘s avonds een afspraak maken. Op zaterdag zijn wij op afspraak geopend tussen 10 en 13 uur. Zo bent u verzekerd van 100% aandacht van ons en kunt u op uw gemak een aantal harpen uitproberen.


Telefonisch kunt u ons bereiken op werkdagen tussen 9:30 en 17:00 en op zaterdag van 10 tot 13 uur. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat wij de telefoon niet kunnen aannemen, wij zijn dan met een klant bezig of op locatie aan het werk. Probeert u het in dat geval later nog eens, of stuur een e-mail. (Let op, gelieve geen Whatsapp berichten te sturen, deze worden NIET gelezen, stuurt u svp. een e-mail of bel ons) Alvast bedankt!

Lekker op uw gemak bladmuziek bekijken (voel u vrij om de muziek uit te proberen, er staan harpen genoeg) of voor vakkundig advies bij de aankoop van een harp. 
Voel u vrij om een afspraak te maken voor een ontspannen bezoek om eens rond te kijken en harpen uit te proberen. Ook het volgen van harples in de winkel is mogelijk!

Harpcentrum Wehl (dicht bij Arnhem, Doetinchem en de Duitse grens) op enkele minuten van de snelweg en tevens per trein bereikbaar!

(Google)
Grotestraat 21
7031 AG, Wehl
tel.: +31 (0)6-24684863 (NB: Whatsapp berichten worden niet gelezen, stuurt u svp een e-mail!)
email: info@detroubadourharpen.nl 

In onze showroom in Wehl vindt u het meest uitgebreide assortiment aan hakenharpen. Van klein tot groot, nieuw en gebruikt. Daarnaast vindt u hier een ruime keuze aan bladmuziek, accessoires en ook een uitgebreid assortiment leuke harp gerelateerde “goodies” en cadeauartikelen. 
Wij zijn op afspraak geopend op maandag tot en met zaterdag. Neem contact met ons op voor meer informatie.
De winkel in Wehl ligt op drie minuten van de snelweg A18 en op slechts 5 minuten lopen van het station en u kunt gratis voor de deur parkeren.


U kunt in Wehl met PIN betalen.

Zoetermeer
In samenwerking met harpiste Sophie van Dijk hebben wij een verhuurlocatie in Zoetermeer! Hier vindt u diverse typen huurharpen. Er is geen showroom op deze locatie. Neem contact op met Sophie voor meer details of het maken van een afspraak als u geïnteresseerd bent in het huren van een harp (of harples natuurlijk!).

 
Op onze locatie in Zoetermeer kunt u alleen met PIN betalen!!!

Beetsterzwaag / Zoetermeer / ... (ook bij u op locatie)
Hier hebben wij een servicepunt (dus géén verkoop)! Op deze locaties zijn wij op vooraf aangekondigde data aanwezig voor onderhoud aan uw harp. Meer weten over de eerstvolgende servicedata of wilt u dat onze reparateur bij u thuis langs komt? Neem contact op met onze vestiging in Wehl via info@detroubadourharpen.nl of per telefoon: +31 (0)6-24684863. mailto:info@detroubadourharpen.nl?subject=contact%20via%20de%20websitemailto:sophie@detroubadourharpen.nl?subject=contact%20ivm%20harphuur%20in%20Zoetermeer%20-%20weblinkmailto:info@detroubadourharpen.nlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2

Servicepunten!

Diverse locaties door het land! Misschien ook bij u? Neem contact met ons op voor de servicedata.

@: info@detroubadourharpen.nl

Wehl

Harpcentrum Wehl

showroom + reparatieatelier

leslocatie

Grotestraat 21

7031 AG, Wehl

tel. +31 (0)6-24684863 (NB: gelieve géén Whatsapp berichten te sturen, stuurt u svp een e-mail!)

@: info@detroubadourharpen.nl

Tijdelijk uitsluitend geopend op afspraak

LET OP!

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zullen wij voorlopig UITSLUITEND OP AFSPRAAK geopend zijn.

Wij treffen uiteraard de nodige hygiëne-maatregelen zodat u veilig kunt winkelen en uw en onze gezondheid gewaarborgd blijft. Daarom werken wij met tijdvakken en kunnen wij maximaal één klant tegelijk in onze winkel ontvangen, met maximaal één begeleider.

Hartelijk dank!